De sessies van 90 minuten waren een dikke leugen bij mij.

Al 3 jaar help ik mensen om hun vrije leven te gaan leven. Om zich te ontdoen van blokkades, overtuigingen, belemmerende gedachten en programmaties, ….

En daar ben ik zelf ook dagelijks nog mee bezig voor mezelf. Zodat ik meer en meer als mezelf als mens kan leven en niet als persoon met belemmerende gedachten, blokkades, angsten… leef.

In de drie jaar dat ik mijn praktijk heb, heb ik altijd gelogen, tegen jou maar in de eerste plaats tegen mezelf. Ik deed het onbewust. Ik leefde nog bepaalde overtuigingen die me in de weg stonden om jou optimaal te kunnen ondersteunen.

Een Nieuw Perspectief

Ik volgde een beetje de main stream wanneer ik mijn sessies in een bepaalde tijdspanne probeerde te gieten. Ik begon met sessies van 60 minuten voor 1 persoon en 90 minuten voor 2 personen. Later werden alle individuele sessies 90 minuten. Maar zelfs in 90 minuten was het drammen om een sessie rond te krijgen. Ik ging in 99% van de gevallen ver over mijn voorziene tijd heen. En wanneer ik niet de ruimte had om dat te doen voelde het alsof de sessie niet afgerond was.

De afgelopen periode had ik al voor mezelf toegegeven dat de sessies van 90 minuten een dikke leugen waren. Zo heb ik de tijdspanne die ik voorzie voor een sessie danig omhoog gebracht naar wat kloppend voelt. Vanaf nu voorzie ik standaard 3 uur de tijd voor jou voor 1 afspraak. In realiteit werken we 2 à 3 uur samen. Door standaard 3 uur te voorzien hebben we de ruimte om werkelijk alles te laten ontstaan wat wil en mag ontstaan in dat moment zonder enige tijdsdruk.

Over Financiën en Waarde

Maar bovenop dit eerste thema met de nodige overtuigingen dat ik sessies binnen een beperkte periode moest afhandelen liep ik met een tweede en derde thema rond, waar ik de nodige belemmerende gedachten en overtuigingen in tegenkwam. Het tweede thema was een die jouw investering aanzienlijk omhoog bracht. ‘Want ik moet toch kunnen leven van mijn werk…. ‘ en ‘ik breng toch heel veel waarde, dat mag toch vergoed worden’, …

Maar de realiteit is echter dat ik in eerste instantie jou gewoon wil ondersteunen bij jouw processen. En indien ik geen kosten had, dan zou jouw investering in jezelf enkel tijd en energie zijn. Maar in deze wereld is momenteel nog steeds geld nodig om te kunnen leven en een zaak te laten groeien, zo kan ik dus niet gratis werken.

Ik heb ondertussen ook deze overtuigingen losgelaten en een andere manier om deze deels mijn kosten te dekken. Dat maakt het mogelijk om de investering voor jou weer wat vrijblijvender te maken. Vanaf €100 voor 1 sessie. Verder vraag ik jou om extra te geven wat voor jou kloppend voelt. Deze ‘sliding scale’ maakt het voor mensen die meer financiële uitdagingen hebben mogelijk om toch met mij te werken. Mensen die meer ruimte hebben, maken het mogelijk om meer mensen te bereiken en te ondersteunen.

Een Nieuwe Welkomstgeest

Als derde en laatste beperkende gedachte liep ik met het idee rond dat ik jou niet thuis kan ontvangen. Ik heb vanaf het begin in gehuurde ruimtes gewerkt hoewel het altijd mijn droom was en nog steeds is om van thuis uit te werken. Sinds het begin van dit jaar ben ik naar jou toe beginnen komen. Met als voordeel voor jou dat ik de energie in je woning ook mee opschoon. Maar het was eigenlijk een excuus voor mezelf om geen ruimte meer te huren. En jou toch niet in mijn woning te ontvangen. Want ik kan jouw woning ook vanop afstand opschonen.

De waarheid is dat ik geen aparte ruimte heb om jou te ontvangen, ik zag dat als een probleem. Maar meer nog, ik schaamde me voor mijn oude huisje waar ik nog steeds dingen te renoveren heb. Vanaf nu dankzij het loslaten van deze verschillende beperkende gedachten ben je welkom in mijn woning. Of ik kom ook nog met alle liefde tot bij jou wanneer je dat fijner vindt.

 

Conclusie

Door het loslaten van belemmerende overtuigingen en het omarmen van een eigen aanpak, kan ik  jou nog beter te begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking en transformatie.

Samen kunnen we de grenzen van de persoonlijkheid ontdekken en waar het Zelf begint, verkennen en transformeren, zonder belemmeringen of beperkingen. Welkom in deze vernieuwde fase van mijn praktijk, en laten we samen jouw vrije leven bereiken.